Utkast: Det har ...

2009-09-13, 21:12:09 / Kategori: Allmänt

Det har varit en hektisk men skön helg...

Började helgen med en fredagkväll hos H + A. Så skönt att vara där igen. Väl där insåg man hur mycket man egentligen har saknat. Finns inte riktigt tid för att tänka på att man saknar fast någonstans där inne gör man ju faktiskt det. Kvällen bjöd på god mat, trevliga samtal och mycket skratt!

Lördagen bestod av att packa, packa och packa ännu lite till. Det sista plocket från lägenheten i Halmstad skulle ner i lådor så det kunde flyttas ner till skåneland.
Kvällen tillbringade jag i Ätran med goda vänner. Michaela och Sofie hade lite 'avskeds'middag nu innan dom drar till Australien. Kändes lite tung att krama dem en sista gång på så lång tid fast vi ses ju igen och det finns internet. Dom kommer få en helt fantastisk tid där och jag kommer ha en mörk och grå men helt underbar vinter här hemma. Är tämligen övertygad om det i alla fall. Känns som här finns människor som kommer se till att det verkligen blir så.







Idag har jag, mamma och pappa första varit i Halmstad och packat in grejer i släpet. Sen bar det iväg till Helsinborg och Ikea. En styck kombinerad bokhylla+skrivbord inhandlades plus en massa små pryttlar förståss som alltid kommer med när man är på ikea. Sen styrde vi kosan mot Alnarp. Eftermiddagen bestod av att montera ikea möbler (alltid lika spännande) bära upp alla lådor och påsar m.m.


Mitt rum...








// Caroline


erika

Tack för bilderna! Ser supermysigt och fräscht ut carro! Kram



2009-09-15, 21:13:46 URL: http://cutthechords.blogspot.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?