Det är precis som vanligt...

2009-10-26, 22:18:51 / Kategori: Allmänt
Har varit hemma hos mamma och pappa i tre dagar nu. Plugga, sova, äta det är väl ungefär det som händer. Det är som vanligt här ute i skogen alltså ganska öde. Pappa somnar i tv soffan så fort han sätter sig, hunden skäller på något som man inte vet vad, hela familjen tittar ut genom köksfönstret när det kör förbi en bil (dom är ganska lätträknade under dagen så det gäller att ha koll), puff (katten) ligger utslagen i soffan precis hela dagen, går till kylskåpet och jamar när han vill ha mat (=fil).
Imorgon skall jag åka till Johann, Jennica och Tova och hälsa på. Var så längesedan jag träffa dem nu så det skall bli kul. Saknar dem!

// Caroline

Skogen är intagen...

2009-10-24, 22:00:25 / Kategori: Allmänt
Kommer inte ihåg när jag var här senast så det var väl på tiden antar jag.
Kvällen har varit lugn. Ätit kycklingfilé med kantarell sås. Mums!
Vännerna från Alnarp är uppe på Norra filialen och äter å älg och hittar förmodligen på en hel del annat också. Kanske missar man något eller inte. Är rätt glad att jag inte är med i alla fall.
Inatt skall vi ställa tillbaka klockan. Skönt! Ännu en timme till plugg imorgon!

// Caroline

Höslov...

2009-10-22, 12:58:22 / Kategori: Allmänt
Ja tro det eller ej men nu har jag höstlov. Första gången på fyra år... Har för mig att förra gången jag hade det så längtade man och kände stor glädje. Vist skall det bli skönt nu men så mycket mer vet jag inte om det är. Lär bli mest plugg, plugg, plugg...

// Caroline

Motvind med stormbyar...

2009-10-21, 11:00:20 / Kategori: Allmänt
Varför kan det inte bara vara lite enkelt någon gång?
Alla tenta delar utom en är nu tillbaka. Av de delarna vi fick tillbaka igår klara jag en. Var ett poäng ifrån godkännt på två av delarna och två poäng ifrån på en del. Jag undrar bara varför marginalerna inte kan vara på min sida någon gång? Att ha lite tur någon liten, liten gånga hade inte gjort någonting...
Nu är det bara ta nya tag och göra omtenta. Börjar inte skolan förän 13.00 idag. Skall hämta en SLU tröja, hämta tvätten, hämta tenta, laga lite mat till magen innan det är tid för redovisning och beskattning. Efter skolan har Nilla och Jeppe Mårtensson bjudit in till studiebesök på Vhiderups Gods!

// Caroline

Swedbank dag.

2009-10-20, 07:00:34 / Kategori: Allmänt
ja idag är det Malmö och Swedband dag som gäller. Klockan var ställd på 06.15 känns som självplågeri på hög nivå just nu. Man vänjer sig fort vid att inte stiga upp i vettig tid på morgonarna. Men nu väl uppe, lite frukost i magen (det utlåvas frukost sen igen av hög kaliber så det var bara lite att bonna med nu), skall man bara hoppa i sparken, borsta tänderna och ge sig iväg. Verkar som att Swedbank dagen inte har så jätte mycket med själva swedbank att göra. Hoppas att lunchen innebär samma som dom serverar dit vi skall (St Gertrud). Där serveras Fläsk med löksås! Mums, mums, mums!

Ikväll blir det sluten soppa på Lantan. Kan undra vad det innebär... En sak är jag säker på. DET GER SIG!!!!

// Caroline

Måndagsmöte...

2009-10-19, 19:52:09 / Kategori: Allmänt
Skall snart springa över till Gamlegård 3B fika har utlåvats. Mums, mums, mums!

Ovisshet

2009-10-19, 17:56:20 / Kategori: Allmänt
Att få tunga besked är inget man vill få. Fast någonstans är det ändå bättre än att leva i ovisshet. Det tär på än att inte veta, att hela tiden hoppas och riskera att bli så besviken...


// Caroline

Måndag

2009-10-19, 08:42:31 / Kategori: Allmänt
Ännu en ny vecka, nya utmaningar och mängder med nya upptåg.
Gästföreläsning i eftermiddag så det är bara äta fort och stressa hem och få på sig sparken. Det är kul att ha den fast lite bökigt när man skall springa hem på lunchen och byta.

// Caroline

Längesedan sist...

2009-10-18, 20:31:54 / Kategori: Allmänt
Nu var det längesedan jag skrev här. Vet inte riktigt vad tiden tar vägen. Har satt mig ner många gånger och tänkt skriva, fast väl sittande där är inspirationen som bortblåst och jag vet inte vad jag skall skriva.

Veckan som gått har varit tung. Har fått reda på att det blir omtente ekonomidelen. Var väl förberädd men ändå blir man besviken. Annars mest tunga besked från någon man tycker väldigt mycket om. Även här är det väl antagligen bara att bita ihop och hoppas att det ordnar sig. Bättre å ta problen direkt antar jag. Blir knappast bättre ju längre man väntar.

Helgen har jag tillbringat i Halmstad och Skedala. Skönt att ha några andra hem man kan åka till. Skönt att ha blivit lite ompysslad. Varma kramar, mys i soffan och god mat serverat på bordet. Det är lyx på hög nivå det. Igår kväll var jag i Växjö och dansade till Expanders och Casanovas. Inte den roligaste kvällen jag varit med om men ändå helt klart lyckad. Gnussa kan man ju liksom inte gör förmycket!

Imorgon är det måndag och skola som vanligt. Redovisning och beskattning på förmiddagen och marknadsföring på eftermiddagen. På tisdag är det någon Swedbank dag inne i Lund. Vet inte riktigt vad det innebär. Lät inte som på namnet att det hade så mycket med Swedbank att göra i alla fall. Annars är det soppa gånger två som gäller. Tisdag och Torsdag. Kämpigt men kul!

Nu är det duschen som gäller och jag hoppas att min himla telefon kan ringa snart....

// Caroline

Första tentan avklarad...

2009-10-12, 14:16:59 / Kategori: Allmänt
Ja då var det gjort. Sex timmar på en hård stol i en svinkall lokal. Kan inte säga hur det gick. Vill inte ens försöka mig på en gissning. Det lär ge sig helt enkelt. Å gick jag inte godkännt är det väl inte mer än å göra om det.
Skall nog ta mig en promenix nu, sen är det operation städa rummet. Vad kvällen bjuder på får vi se. Hoppas på lugn, ro och lite mys!

// Caroline

Sista rycket!

2009-10-11, 20:54:30 / Kategori: Allmänt

Nu gör jag det sista plugg rycket. Det som inte sitter nu det kommer inte fastna ikväll ändå. Det får som det går imorgon helt enkelt. Man kan inte mer än att gör sitt bästa utefter de förutsättningarna man haft.
Nej duschen nästa. Sen under täcket, en varm famn och en film på tven...

// Caroline


Kostyboston!

2009-10-10, 13:56:54 / Kategori: Allmänt
Ja ikväll är det dax för kostymboston. Nu när det mesta med dukning och dekorering väl är fixat så känns det som att det kan bli en riktigt bra kväll! Får ju ha CM till bor det så det kan väl inte bli så mycket bättre! Skall se till så här kommer upp lite bilder snart.

// JT Flistugg

Ett mindre helvete...

2009-10-09, 23:20:17 / Kategori: Allmänt
Ja det är väl ungefär så det känns här just nu. Helt sjukt mycket å göra. Mycket väldigt roliga saker, problemet är väl bara att det blir inte kul längre när man hur man än försöker inte kan och hinner göra allt.
Uppdateringarna här är få och så lär det nog vara till i alla fall måndag kväll.
På måndag 14.00 är kostymboston över och tentan är avklarad. Med förhoppningsvis goda resulltat. Känns dock inte riktigt så nu... Hoppas måndag kväll kan erbjuda vardagslyx med min livboj.

Godnatt

Varma tankar...

2009-10-04, 21:13:24 / Kategori: Allmänt
Håkan ringde innan. Känns skönt å veta att dom tänker på mig. Saknar!

Anna kom å fråga om jag ville ha kanelbulle såhär på kanelbullens dag. Kanelbulle tackar man inte nej till. MUMS!

Nu står äppelpajen på spisen. Väntar på att vaniljvispen skall anlända. Sen är det Anetts (Carolines) äppelpaj på på Gamlegård 5B.

// Caroline

Helvetet och himlen...

2009-10-04, 12:24:02 / Kategori: Allmänt
Ja det var ungefär där jag befann mig igår. Antingen var det riktig katastrof eller så var det helt fantastiskt. Wahlströms bjöd som vanligt på underbar musik så där fanns inget å klaga på. Blev uppbjuden av tre personer och filosofin om å inte nobba som jag har så tacka jag självklart ja (finns fall då det är ok å att säga nej, typ jätte fulla). Musiken börja spela och man hinner väl ta kanske två steg när man inser att nej detta funkar bara inte. Håller inte takten, dansar in än i allt och alla, börja föra till något nytt innan man hunnit ta alla stegen, ja listan kan göras lång... Är man då inte riktigt laddad sen innan och råkar ut för det här så blir det knappast bättre. Som tur är så fanns det ju ett anntal guldkorn. Sådanna där guldkorn som när man dansat med dem kunde man lika gärna packat ihop sina saker och gått hem. Joakim, Jonas, Henrik, Mattias, Christer (Kibbe) och Anders-Johan! Kan skriva en uppsatts om er alla. Gemensamt lyffte ni mig alla till skyarna och gjorde min kväll. TACK!

Nu är det plugg, sånghäftsihopsättning och tvätt som gäller. Får inte glömma reprisen på Grey´s Anatomy heller. Missade ju det i onsdags...

// Caroline

Putt i rätt riktning...

2009-10-03, 17:27:33 / Kategori: Allmänt
naglarna är målade, skorna är puttsade och håret uppsatt. Redo för en kväll i Växjö helt enkelt. Tur jag har någon som kan putta mig i rätt rikning. Någon som vet vad jag behöver när jag inte vet det själv. Tack snälla du! Sanna hämtar mig om en timme. Skall stoppa lite mat i magen nu sen är det bara att borsta tänderna, pälsa på sig ordentligt och hoppa in i dans expressen! Ikväll skall det gnussas som aldrig förr!

// Caroline

Beslutsångest...

2009-10-03, 13:50:12 / Kategori: Allmänt
Skall jag åka och dansa eller inte?
Wahlströms i Växjö. Zlips skulle varit där också. Hade varit lättare då den kombinationen kan man ju liksom inte missa. HJÄLP!!!!

// Caroline

Plugg, tvätt, städ och disk....

2009-10-03, 09:41:24 / Kategori: Allmänt
Sitter och äter frukost. Gamlegård 5b är helt öde. Både skönt och tråkigt. Chansen att man får gjort det man skall är ju betydligt större så vi betämmer oss för att det är bra.
Planen för dagen är plugg, plugg, plugg, plugg, tvätta, städa och diska. Vore bra om jag han laga mat och motionera lite där i mellan också.
Grått och blött ute. Känns rätt skönt. Helt okej å sitta inne då!

// Caroline

Spontant...

2009-10-02, 21:53:16 / Kategori: Allmänt
En promenad till posten blev en tur i bil till NovaLund, kebab i Lomma och Idol på Gamlegård 3B. Ganska skönt att inte sitta själv hemma i sitt rum. Om inte annat för å hålla borta dom mindre glada tankarna... Nu är det sängen som gäller så jag kommer upp i tid imorgon. Plugg, plugg, plugg!

// Caroline

Samtal om ditt och datt!

2009-10-02, 15:53:04 / Kategori: Allmänt
Fredag eftermiddag å jag sitter på rummet och bara tar det allmänt lungt. Det har varit en lång vecka med mycket upptåg. Som vanligt här nere alltså... Soppa igår! Kul som vanligt. Andra rundan i plaskan, börjar bli kallt nu. Antar dock att man inte skall börja klaga än. Värre när vi får spetta upp isen först för å komma i.

Har fördrivit tiden på Gammlegård 3B. Samtalat om ditt och datt, djupa och mindre djupa saker i livet. Blir så glad när jag inser att här finns människor som jag kommer vilja ha omkring mig i resten av mitt liv. Människor som kommer betyda enormt mycket för mig. Människor som är lite som jag. Det gör mig lycklig.

Helgen är en öppen historia. Skall plugga är en sak som är säker. Var, när och hur detta kommer ske det ger sig...

// Caroline