Skåne...

2010-04-27, 08:39:45 / Kategori: Allmänt
Grått, mulet, kallt... Vill ligga kvar i sängen.....

skola, bygg, skola, bygg....

2010-04-26, 22:11:47 / Kategori: Allmänt

Vi går i skolan på förmiddagarna och bygger hela eftermiddagarna och kvällarna. Det börjar ta form till något som kan bli det högsta fordonet på buggplatsen.
Imorgon startar i 08.15 gör din egen poster står det på schemat. Kan undra vad det innebär? Sängen nästa, gäller ta vara på tiden man hinner sova.

God natt!


Då var den igång!

2010-04-23, 20:06:11 / Kategori: Allmänt
Den där veckan som alla säger kommer bli ett minne för livet. Fast det är ju det mesta här. Byggveckan är i alla fall ingång. Samojederna har satt sin prägel på byggplatsen och skåningarna är som bortblåsta. Stämmningen är på topp och alla är allmänt glada!
En vecka kvar till karnevalen. En vecka med massor av roliga händelser och upptåg. En vecka med massor av byggande...
Välkommna den 1 maj (31 april) till Alnarp 9.30 och skåda något ni sent skall glömma!
CarolineKvinnor kan!

2010-04-21, 21:46:34 / Kategori: Allmänt
Både när det gäller balklänningar och materialutlämning!

Imorgon är det redovisningar hela dagen lång...

/Caroline

Gammla minnen!

2010-04-21, 17:02:18 / Kategori: Allmänt
Titta vad jag såg när jag gick hem från föreläsningen vid lunch idag!


Ätrans Buss det var ju dom jag åkte med varenda dag till skolan. Kanske inte just denna bussen men nästan i alla fall. Man har ju tillbringat en och annan timme och mil i skolbuss. Eftersom jag är född utanför Ätran City så fick vi ofta åka minibuss. Höjdpunkten var när man fick sitta i framsäte jämte Roger! Goa minnen!

/ Caroline

Ett arbete kvar...

2010-04-19, 20:00:49 / Kategori: Allmänt
Imorgon skall de sista projektarbetet göras klart. Skönt att på nått sätt börja se ljuset i tunneln! Packar ihop för ikväll nu. Intar sängen, tven och kungligheter i massor!

/Caroline

Pastasallad!

2010-04-19, 12:31:50 / Kategori: Allmänt

Skall börja leva på det nu tänkte jag. Inte för att jag är fattig student utan för att det är så attans gott och nyttigt. Man kan göra mycket å sen lägga i vad man är sugen på som tillbehör. Idag blev det vildsvinskorv från Larv och räkor. Mums, mums, mums! Våren är här för å stanna precis som pastasalladen!

/Caroline 


Blir inte mycket skrivet här...

2010-04-18, 22:55:58 / Kategori: Allmänt
Den mesta tiden just nu går till skolan och det ena projektarbetet efter det andra. Mycket skrivande alltså. Väl ledig från det finns det ofta ingen ro till att sätta sig ner och försöka få fingarana till att gå över tangenterna.
Helgen har bestått av plugg blandat med lite allt möjligt roligt. Igår var vi bortbjudna på kakkalas till Therese. Å där snackar vi kakkals säger jag bara. På kvällen blev det taco på Lantan, föll för grupptrycket och drog kosan mot Ängelholm och ekebo för lite dans. Idag har jag gjort klar projektarbetet som handlar om prissäkringar och försäljningsstrategier. Sen blev jag bortbjuden på kvällsmat till Lusthuset, inte helt fel!

Sängen nästa!

Tåget ner till skåne!

2010-04-11, 19:40:38 / Kategori: Allmänt

dsc00472 (MMS)

Tåget ner till skåne!


Mot nya mål!

2010-04-03, 09:33:32 / Kategori: Allmänt
Försöker få igen den eländiga resväskan. Ingen lätt match skall jag säga. Det var svårt redan första gången jag skulle stänga den å det blir knappast lättare när man skall packa ihop den för hemfärd.
Drar från det underbart soliga Halland idag upp till Väster Götland, närmare bestämt till världsmetropolen Larv (i alla fall om Anna får säga vad hon tycker). Påskfest och helgrillat lamm står på menyn!

Gårdagens kväll med tjejerna var fantastisk. Vi gick varvet runt och berättade vad som var planerna för livet framöver. Kul å höra vad alla skulle hitta på. Fast nästan fram för allt skönt å få en syl i vädret, kunna prata själv och alla lyssnade på än. Mer eller mindre omöjligt i den hönsgården annars! Mamma Irenes obligatoriska fotografering, precis som på den gamla goda tiden!

Caroline