Blender!

2010-02-27, 19:29:44 / Kategori: Allmänt
Ja jag skulle ju inte dansa ikväll... Man jag är ju som jagär, börja det rycka i dansnärven är den svår att bromsa. Så nu blir det Lönsboda och Blender!


Puss å gnuss

Lördagsmorgon!

2010-02-27, 09:08:43 / Kategori: Allmänt
Ja dagen kan ju helt klart börja sämre... Solen strålar när man tittar ut genom fönstret. Man öppnar fönstret och mot än slås man av frisk fast inte så kall luft, lyssnar man noga så kan man höra fåglarna kvittra. Kan det vara våren som är påväg? Hoppas, hoppas, hoppas!
En riktig gourmetfrukost i riktig Gamlegårdsanda!
Dagen kommer bestå av plugg och en promenix i solskenet. Till kvällen blir det förhoppningsvis en svängom på dansgolvet till Blender!

// Caroline

En skön start!

2010-02-13, 10:11:56 / Kategori: Allmänt
I tordags var det dax för isbryning ca 30 cm hade det lyckats bli på tre veckor!

Jag och Anna startade morgonen 08.00 med en löptur runt parken. Med en skön dusch och en god frukost i magen är jag nu redo för plugg. Ikväll blir det midvinterblot... Skall vara något utöver de vanliga säger dom!

// Caroline

Livet i korridor!

2010-02-09, 10:28:27 / Kategori: Allmänt

Det är ett väldigt speciellt liv och många gånger ett helt fantastiskt och underbart liv fram för allt ett väldigt roligt liv. Men för att det här skall uppfyllas måste man ha en förmåga att läsa andra personer, du måste kunna anpassa dig efter andra och försöka hålla en lite låg profil i de gemensamma utrymmena.
Hur det ser ut på andras rum bryr jag mig inte om så länge dom skiter i hur det ser ut på mitt. Fast när jag kommer till köket och där är saker över hela köksbordet så jag inte får plats å äta, spisen är överbelamrad med diverse grytor och stekpannor, radion skränar från en kanal som jag inte alls har lust att lyssna på när jag precis har vaknat och skall äta frukost och sen på köpet sitter det en person som pratar i telefon om alla möjliga problem som jag absolut inte vill höra på....
Det är väl baksidan med livet i korridor. Ett gäng människor som måste anpassa sig efter varandra under just de stunder när de flesta har otroligt invanda rutiner.

Men som sagt för det mesta är det väldigt roligt...!

// Caroline


Lönsboda!

2010-02-07, 15:01:35 / Kategori: Allmänt

En riktig höjdarkväll med bland annat Bengt!


Veckan som gått!

2010-02-06, 11:20:49 / Kategori: Allmänt
Veckan avslutades igår med ett spinningpass. Hoppas detta är en trend som kan fortsätta att avsluta veckorna.

Gamlegårdsmiddag i snöstorm blev det i tisdag. Denna gången mer rimligt antal deltagare vilket innebar 22 st. Förstår inte hur vi fick in 18 personer till i det där lilla köket för två veckor sedan...

I torsdags var det ingen soppa så Lantan fixade till ett alternativ vilket innebar pizzabuffe i källaren. Började trevligt med snack, mat å god dryck. Fortsatte trevligt med spex. Fortsatte ännu trevligare med lite olika lekar. Å vad och varför det blev som det blev sen det vet jag inte riktigt. Farbor badade mig första soppan efter jul för att jag var sur å sen den dagen har det varit ett väldigt tjat om att jag är sur. I torsdags rann väl bägaren över lite. Det som ett tag kanske kunde vara lite roligt blev inte fullt så roligt längre...
Är väldigt van vid att folk säger att jag ser sur ut så förmodligen gör jag det. Fast själv kan jag väl tycka att man kanske inte behöver sitta å le hela tiden utan att för den delen behöva vara sur. Jag trivs väldigt bra med att sitta ner och titta på folk, fundera över stora och små ting och bara ha det allmänt skönt, utan för den delen just vara sur. Sen finns de dom dagarna när jag helt enkelt inte är på humör. Fast sådanna dagar har väl alla...
Många gånger funderar jag på om det hade varit enklare i fall alla visste ens bakgrund, eller vad som finns där under skalet. Samtidigt är det saker som man bara vill dela med de allra närmaste...

Igår erbjöd kvällen några lugna sköna timmar på Grand Hotell i Lund. Mycket skratt, ett gott glas vin, spännande samtal och fantastiska människor som jag är så glad att jag fått i mitt liv!

Frukosten har landat i magen nu. Skall ta tag i pluggandet, kanske en promenad senare idag!

// Caroline

Ja vad skall man säga...

2010-02-05, 19:31:48 / Kategori: Allmänt
Lite bild bevis från Dam och Herr förra veckan...Insåg den här kvällen att vi har fyra tjejer på våningen. Fredrika är vår nya vän!

// Caroline