Gräs, gräs, gräs!

2010-06-14, 22:47:28 / Kategori: Allmänt
Nu börjar vi äntligen köra gräs. WeeeHooo!


Östergötland!

2010-06-11, 10:33:49 / Kategori: Allmänt


Ja dit bär det av ikväll. En stuga vid en sjö utan vatten och el med nära och kära var tanken. Kan nog bli en sskön avkoppling!

Kanske sitter vi å sjunger hela natten lång :0)


Halland visar sig frpn sin gråa sid idag också. Skall ut å gå innan det börjar regna i alla fall!

Caroline

Rastlös

2010-06-09, 14:35:41 / Kategori: Allmänt
fem dagar av sommarlovet har gått och jag är nu rastlös. Kan vara så att det beror på att regnet fullkomligt öser ner utanför vilket innebär att jag inte har någon lust alls att gå ut.
Har hunnit packa upp alla mina saker idag. Stuvat in alla kläder i gadroben och skapat mig en ordning som jag tror jag skall kunna leva med i en månad.
Gårdagens dans var sådär lite lagom trevlig. Varken buu eller bää helt enkelt. En sommarkänsla spred sig genom kroppen i alla fall när man gick över parkeringen och hörde ljudet från högtalarna där kursledaren för gammeldansen i vanlig ordning repeterade stegen högt för alla deltagare. Man sätter höger foten fram, man sätter vänster foten bra , man sätter hegerfoten intill och vänster korsa... Måste nästan höras för å förstås!

Skall snart dra ner till the big city ULLARED. Lovat mamma och handla mat, snäll dotter som man är. En vända runt mitt stammisställe förtillfället apoteket skall också klaras av. Mina sköldkörtelvärden låg förhögt så nu skall det knapras starkare medicin, förhoppningvis = inte så trött, inte så frusen, inte så ont i kroppen och några kilo lättare!

Sen är det bara på med regnkläderna och trottsa vädergudarna för en promenad med Ludde!

Tjingeling

VÄSTERHAGEN!!!

2010-06-08, 11:02:48 / Kategori: Allmänt
Ikväll kommer jag! Nu är sommaren här! Jannez spelar ikväll. Absolut inte det bästa bandet men dom är lite mysiga och har framförallt en enorm äkthet och glädje när de spelar! Puss å kram

HALMSTAD!

2010-06-08, 00:06:11 / Kategori: Allmänt
Klockan slog precis midnatt. Sitter i soffan å lyssnar på True Colors. Hemkommen från bion med älskade vän för en stund sedan. En skön känsla i kroppen efter 2,5 timmars skratt!!!
Känner på mig att detta kan bli en bra sommar!
Imorgon skall jag ta steget in i den vuxna kvinnorvärlden... Hem till Skedala blir det också en sväng. Kvällen lär avslutas med säsongspremiär på Västerhagen för min del!
Nu skall jag bädda nytt i min gamla säng. Krypa ner i sängen, dra in doften av nytvättat genom näsan!

God natt allesamans