Skön eftermiddag å kväll!

2010-03-31, 11:42:46 / Kategori: Allmänt
Långpromenad med Ludde avklarad. Det tar på krafterna, lite fler backar här än i skåneland.

Skall ta en sväng genom duchen nu, se till å få något i magen. Sen bär det av till Falkenberg och äntligen få gjort något med mitt förskräckliga hår. Har inte klippt mig sen innan jul. Välbehövligt nu helt enkelt!
Ikväll blir det date med världens bästa Frida. Vin och massa god mat på Wild West Steakhouse!





Fina Frida!


Delar av sommaren fixad!

2010-03-31, 09:40:24 / Kategori: Allmänt
Sökt ett sommarjobb på jordbruksverket som utsädeskontrolant och fick idag reda på att jag fick det. Skall bli jätte kul och utvecklande!



Långa promenader över stora fält med utsädesodling. Jag skall kolla efter artrenheten och ogräsförekomsten. Ca två mil om dagen skall bisiktigas. Massor av frisk luft, hoppas helt klart på fint väder!

Caroline

Sommartid!

2010-03-28, 11:48:36 / Kategori: Allmänt



Det har gått smärtfritt den här gången. Skall bli så skönt med ljusa kvällar nu. Lite tråkigt att det blir mörkare på morgonen men, men det går ju snart över!
Skogspromenad nästa!

Caroline

Påsklov!

2010-03-27, 09:00:15 / Kategori: Allmänt
Ja nu är det påsklov som gäller. Lär väl få sätta mig med skolböckerna i alla fall men kommer ifrån Alnarp en stund å får träffa familjen och vännerna där hemma lite. Om två timmar drar jag mot Helsingborg. Shopping på Väla med Theres är planen, å en massa snack förståss. Ikväll skall vi fira kusin André i Ängeholm!

Caroline

Det är idag det gäller...

2010-03-26, 08:41:19 / Kategori: Allmänt
Önska mig lycka till!
Om 11 timmar och 22 minuter när Så Skall Det Låta börjar tar jag påskolv. Kommer bli plugg ändå men lite ledighet skall jag allt unna mig.
Igår började de plöja på egendommen här nere på Alnarp. Vårtäckena hopar sig å jag gillar det!

Caroline

...

2010-03-25, 18:30:12 / Kategori: Allmänt
Tenta plugg och MLTR. Det är så torsdagkvällen ser ut. Så segt...
Ljusningen i mörkret är det fantastiska vädret det varit idag! Våren är helt klart här!!!!!!!!!!!!!!!!

Caroline

Spark på!

2010-03-24, 08:30:10 / Kategori: Allmänt

Gästföreläsare på förmiddagen och kårmöte ikväll! Kicken på helt enkelt...


Här med "fulslipsen" på...

Caroline


Obligatorisk skogsdag!

2010-03-23, 19:50:43 / Kategori: Allmänt
Skogsluft borde göra än piggare än någonsin... Men nej, är nog tröttare än någonsin idag. Jag sov var så glad igår när energin och motivationen sprudlade i mängder. Tror ända lösningen är å gå och lägga sig i tid å sen sova sig iform! Känns som dagen idag mest bestått av att fördriva tiden. Stå rätt upp och ner är inte min favorit sysselsättning om man säger så... Nu är gänget på kontinentresa. Jag bestämde mig sen tidigare att stanna hemma. Omtentan skall klaras på fredag!


Föreläsare i Erik i ett träd!



Calle och Martin bakom några andra träd!



Årets första nyckelpigor. Fortsätter mitt letande efter vårtecken :0)


Skall stoppa något i magen nu...

Caroline

Vist är det skönt när knoppar brister!

2010-03-22, 08:28:42 / Kategori: Allmänt

dsc00433 (MMS)

Vist är det skönt när knoppar brister!


Söndag kväll!

2010-03-21, 21:13:45 / Kategori: Allmänt

Helgen börjar gå mot sitt slut. Har varit en lugn dag idag. Gårdagens Gemensamhetsfest var riktigt lyckad. Gick och la mig 03.30 nöjd, glad och väldigt ont i fötterna.



Puff och Piff


Pasienten


Pippi Långstrup


Puff o Piff

Nu är det Falk som gäller! Carl Christian ligger och sover å Anna har åkt hem till Sverige så det får bli jag och Johannes som håller fanan högt!

Caroline


Ultunas studentspex! Har varit med om rol...

2010-03-20, 19:53:31 / Kategori: Allmänt

Ultunas studentspex! Har varit med om roligare saker. HUNGRIG...!


Fullt upp...

2010-03-19, 21:59:49 / Kategori: Allmänt

Statistik tenta på morgonen!
Kort besök på Rydsgård. Research för vårt projektarbet i växtodlingstekniken! www.rydsgaard.se

rydsgårds gods



Väl hemma igen var det bara kavla upp ärmarna och börja jobba. Ett förråd fullt med slottsgissel skulle tömmas. Var ett gäng tappra männisor som skötte denna oppgift med bravur!







 

 
Efter allt bärandet gick jag hem och städade mitt rum (välbehövligt).
Klockan fem började vi duka inför morgondagens fest. Blev fin fint som vanligt. Börjar få in snittsen nu!
Ikväll har jag och Anna ätit god mat och tittat på Så skall det låta. ÄNTLIGEN!!!!!

Caroline

 


Prövar å mobilbloggar!

2010-03-19, 21:25:05 / Kategori: Allmänt

Prövar å mobilbloggar!


Våren är påväg!

2010-03-17, 21:17:36 / Kategori: Allmänt
Första tentan av två den här veckan är avklarad...

Tog en promenad i vårsolen efter skrivningen. För vist kan man nog allt börja kalla det vår sol. Såg mina första snödroppar för i år och nån annan gul blomma som jag redan glömt namnet å. Känndes på något sätt som att blev i alla fall lite lättare. Det går på rätt håll och det känns så himla skönt.
Kvällen har även den gått i vårens tecken. Premiär grillkväll på Gamlegård. Kan inte bli mycket bättre!
Nu sitter jag å målar naglarna, snart börjar grey´s. En lugn, skön, bara ta hand om mig själv kväll helt enkelt.






Imorgon är det statistikplugg som gäller!


Urladdad...

2010-03-15, 19:46:42 / Kategori: Allmänt
En laddning slutade i en ännu större urladdning.
Var taggad till tusen för ett återtåg en helg i Skedala. En helg med kossorna precis som på den gamla goda tiden innan studierna var planen. Började bra med att jag och min väggiväggbo drog upp till Halmstad på fredagkvällen. Varmamackor, chips, på spåret, familjen Lindh och soffmys precis lika skönt som vanligt vilket i säg gör det bara ännu mer underbart.
Två slagna hjältar gick och la sig. Lite svårt att somna... Sen vid två, tre bröt helvet lös. 11 gånger på toa på sex timmar det tar på kroppen om man säger så. Kan undra om det är detta som kallas vinterkräksjuka så poppulärt? Fick vila mig i form till 15.00 sen var det ladugården som gällde. Gjorde väl inte mycket mer än nödvändigt bara säga stort tack till mina fina medarbetare Anna å Cilla!

Nu är det måndag å helgen är över. Mjölken hamna i tanken och inga kor blev sjuka vilket få ses som en lyckad insatts. Skolböckerna som så ambitiöst skulle öppnas mellan passen blev det inte mycket med. Har suttit mellan 9-18 idag med paus för lunch och sedan en fars med Allan (eller var det svamplabb)... Helledig imorgon så då är det plugg i biblioteket som gäller hela dagen. Tenta på onsdag...

// Caroline

Laddad!

2010-03-12, 16:00:45 / Kategori: Allmänt
I helgen skall jag äntligen få umgås med mina kära kollegor igen, jag längtar! Å Anna skall med vilket gör allt ännu roligare!


Min fina 838 Olga!







// Caroline



Inte läge...

2010-03-12, 08:41:19 / Kategori: Allmänt
Nej en fredag morgon är det inte smart att senarelägga lektionen en timme utan att medela detta. Irritation ut över dess like är liksom ett brev på posten i ett sådant läge. Håll er på avstånd är ett smart drag idag helt enkelt...

//  Caroline

Plugg...

2010-03-07, 10:56:54 / Kategori: Allmänt
Plugg, plugg, plugg, plugg... Statistik och biologi- ogräs och patogener skall tryckas in. KUL!!!!

// Caroline

Det är bara lördag...

2010-03-07, 01:04:36 / Kategori: Allmänt
Denna dagen har verkligen kännts som en söndag. Var och dansa igår vilket näst intill alltid är på lördagar i vanliga fall. Känns helt plötsligt som att helgen blivit så mycket längre. Dagen har bestått av maskinvisning på Maskingruppen i Ängelholm. Lite små trevligt sådär i det fina vädret. Efter det bar det iväg ut till Mölle och Kullens fyr! Var längesedan jag var där nu och hade nästan glömt hur fantastiskt vackert där egentligen är. Solen sken, nästan vindstilla och underbara vänner vid ens sida!
Dansen igår var förresten jätte rolig. Blir offta som bäst när man startar med inga förväntningar. Date har i mina ögon varit ett rikigt tråkigt band fast igår var det liksom riktigt bra. Kanske inget jag åker 20 mil enkel resa för men ändå helt godkännt.
Imorgon är det plugg, plugg, plugg som gäller. Tenta ångesten börjar tränga sig på...

Natti natti

Inflyttnigsfest+dans!

2010-03-05, 16:10:49 / Kategori: Allmänt
Snart drar jag kosan mot Helsingborg och inflyttningsfest hos Sara och Pär. Kvällen avslutas sedan på Sundspärlan och dans till Date! Hoppas dom bjuder på en bra kväll. Inte mina favoriter om man säger så men, men de är värda en ny chans! En massa underbara människor skall dit så det finns ju helt klart potensial till en bra kväll!



// Caroline

Massa måsten...

2010-03-04, 17:17:12 / Kategori: Allmänt
Nu är det snart äntligen över. Alla dessa måsten som har varit denna vecka. Förvisso är det roliga saker fast ingenting är roligt när man känner att man inte hinner med och att skolan fått lida så mycket som den gjort denna vecka.
Storsoppa ikväll med Gamlegårds spex som höjdpunkt. Känner att det kommer bli riktigt bra. Vi är laddade till tusen, jag kommer vara så närvös så jag inte vet var jag skall ta vägen men kommer klara det!
Imorgon kväll är det inflyttningsfest hos Pär å Sara och sen dans till Date på Sundspärlan!

// Caroline

Njut...

2010-03-03, 11:34:52 / Kategori: Allmänt
Lapar i mig av all sol jag bara kan när den väl är framme. Det var till och med så den värmde på ryggen! Det är faktiskt så att när livet känns som värst så blir det i alla fall lite bättre när solen kommer fram! Längtar till våren nu...

// Caroline

Det skulle ju bli så bra...

2010-03-02, 11:34:07 / Kategori: Allmänt
Ja planerna var ju pefekta. Vi har varit ifrån varandra i över ett halv år. En överrasking på flygplatsen med välkomen hem skyllt och allt kan ju inte bli annat än succé! Men på något sätt missade vi varandra. Jag måste tittat bort från dörren där alla människor kom ut en liten, liten stund. Det hela slutade i alla fall med tre timmar på kastrups flygplats utan någon Sofie och Michaela.
Så det som var en så briljant plan slutade i ett misslyckande. Tog en bild på spektaklet när jag väl kom hem igen. Jag hoppas det är som man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord!




// Caroline