Längtar till Skåne...

2009-11-01, 13:51:43 / Kategori: Allmänt
Nu börjar "lovet" gå mot sitt slut och det bär åter igen ner till Skåneland.
Veckan har varit extremt lugn. Vaknat, gått upp, ätit frukost, gått till sängen igen och pluggat, tänkte, gått upp ätit lunch, återgått till sängen och pluggat, tänkt lite till och avslutat kvällen med lite tv och sen sängen igen... Tråkigt kan man tycka fast har liksom inte haft så mycket lust att göra så mycket mer. Har i och för sig hunnit med att hälsa på Johann, Jennica, Frida och Mattias. Firat pappas födelsedag och lagat en väldig massa mat att ta med till Skåne.
Skall bli skönt å dra till utlandet ett tag nu i alla fall. Få ha lite fullt upp ett tag och kanske inte tänka så väldigt mycket eller så blir det mycket att göra och fortsatt en massa tankar.
Imorgon skall vi på studieresa till Danmark. Alltid kul att komma ut å se lite nya saker. Får väl försöka koppla på focuset så man fattar någonting av vad dom säger. Nog för att man fick en månadsprivatlektion i något ibland obegripligt läte fast jag tror inte ricktigt det hjälper ändå, tror jag skulle behövt en längre lektion...
Väl hemma blir det väl till å åka å handla till tisdagen och torsdagens bjudningar. Skåningarn skall på nått jippo. Vill också hänga med. Favorit tant, favorit farbror och favorit.... och favorit JT förståss, bara massa godingar helt enkelt.
Sen på tisdag är det Gamlegårds Gormetmiddag meny ala Flistugg! På onsdag blir det omtenta plugg för hela slanten och på torsdag är det soppa med efterrätt ala Flistugg!
Kommer bli en hektisk vecka men med förhoppningsvis många roliga och fina minnen och en godkänd omtenta som avslutning!


// Caroline

Linda

Klart det blir en bra vecka och en godkänd omtenta! Lycka till! Kram



2009-11-01, 23:24:37

Sofie

Jag haller med Linda!



2009-11-06, 07:07:12 URL: http://cutthechords.blogspot.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?