Finns hopp om det...

2009-11-25, 16:00:47 / Kategori: Allmänt
Grått, grått, grått, grått och lite gråare till det är väl beskrivningen av alnerup och skåneland förtillfället. På nått konstigt sätt finns det väl ändå lite ljus i allt det gråa...

Skall vaccinera mig i eftermiddg. Fyller bilen från gamlegård och ställer oss på rad för grissprutan. Sen bär det iväg till affären för inhandling av kvällens gormet måltid framför bonde söker fru. Räkfrossa var tanken. Mums, mums, mums!
Dagen har bestått av kemi från 08.15 till 15.30 och från att det i måndags har känts som ett rent helvete och jag inte förstått någonting tills att det idag ändå hittade något som i alla fall liknar förståelse och ett ljus i tunneln. Marie vår lärare avslutade med att berätta om en student som sagt att nått i stil med att "kemi är ungefär lika omöjligt som att vinna på en trisslott" å när man vet vem som sagt detta kan man inte annat än att gå där ifrån med ett stort leende på läpparna. Det löste sig i det fallet och det kommer med all sannolikhet göra det för mig också på ett eller annat sätt.

// CarolineKOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?