Minst sagt en arbetstopp nu...

2009-11-11, 22:21:06 / Kategori: Allmänt

Halva veckan har snart gått och även denna dag lider mot sitt slut. Just nu rulla dagarna på och man behöver absolut inte vara orolig för att man inte skall vara sysslosatt. Problemet är väl mer att man inte hinner med hälften av vad man skulle vilja och borde hinna med.
Vi har fått en ny föreläsare i marknadsföring. Min stora fråga är varför vi inte haft han hela tiden? Nu äntligen förstår man ju lite i alla fall. Diskuterade det med en vän idag att man har så olika förutsättningar när man kommer hit. Jag som tidigare varit anstäld i ett mjölkföretag har inte behövt tänka på varken ekonomi eller marknadsföring som vi läser nu medan han som blivande egenföretagare har det i tankarna precis hela tiden. Samtidigt är det väl det som är spännande och lite charmen att vi har så olika bakgrunder och kan så mycket olika saker!
Eftermiddagen har bestått av hämtning av nyklackade pumps i Lomma, kakbakning, kvällsmat, dukning och planering till morgondagens lantmästardag och tillsist ett kapitel i Vår Ekonomi.
Imorgon är det samling 06.30 på Lantan. Förberedelser av smörgåsar och kaffe till lantmästardagen som startar 09.00. Sen är det bara hoppas att vårat värdskap blir uppskattat och att det blir en givande och lyckad dag för fram för allt våra tanter och farbröder!
17.30 är det samling på Gamlegård 3B. Förfest innan toksoppan med hemgjorda nybakta bullar helt enligt beställning från Gamlegårds Bölesgeneral! Toksoppan rycktas om att den är något helt utöver det vanliga så det är väl helt enkelt bara förbereda sig på allt...
Nu tror jag det är bäst att krypa i säng om jag skall orka med...

// Caroline
KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?